BasBQ
Beef en Steak

Black Olive, mijn nieuwe aanwinst!

Boldeagle zei:
Erg interessant, wat doen die pellets eigenlijk qua smaak/geur/rook ?

Ik kom wel eens bij mensen die een pelletkachel gebruiken, en de pellets die zij hebben, "ruiken" alsof er een houtkachel brand.
Dat zijn zakken van 10kg ? 4 of 5?, en verwarmen ze een stacaravan mee 24u lang

Dus de persing, en samenstelling van de houtpellet is van belang ( AH gebruikt bijna dezelfde pellets in zijn kattegrid )
 
Je moet wel speciale pellets gebruiken waar geen toevoegingen zoals lijm e.d. inzitten. Verbruik is inderdaad niet hoog en de verbrandingsassen zijn nagenoeg nihil!
 
Ik houd wel van olijven!! :p
 
Interessante BBQ! Idee hoe dit zich verhoudt qua prijs tot keramische BBQ's?
 
Heel apart....je had het er al over tijdens de Genootschap bijeenkomst...

mooi om te zien en heel benieuwd hoe hij zich gaat "gedragen" 

heel iets anders dan onze nieuwe BTB-1  ;D
 
Hey Ronald, wanneer heb je een sessie bij "ons" in de buurt met het zwarte apparaat?? 8)
Ik ben erg benieuwd!! ::)
Greetz Marco
HvH
 
Nu mijn eerste PP aan het maken van een procureur van zo'n 3kg.
Vanmorgen om 09.30 de BBQ aangezet, was weer lekker snel op temperatuur.
Hij staat nu op 250 F (121 C) en lekker laten gaan.

Ben benieuwd.

De prijs van deze BBQ ligt iets hoger dan die van de BGE, dat komt omdat er best wel wat techniek in is verwerkt.
 
lekker Ronald, ben benieuwd naar je foto's
 
Leo +1 !
 
Ik heb hem live mogen aanschouwen in Hoogeveen, en vind het een erg mooi apparaat.
Ben benieuwd naar je PP (foto's  ;) )

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan