- Berichten
- 7.146
Vanmorgen op de markt in Enschede mijn bestelling bij Jan Aalvink opgehaald, en ipv longhaas en brisket (deze waren ook door ene Dikkie besteld...
))
een mooie Angus rib-eye meegenomen. Bijna 1500gr, moet genoeg zijn voor 2 matige eters
Rub gemaakt van zout, peper, oregano, tijm, smoked paprika en gehakte knoflook (Mike's rib-eye rub uit het Weber boek) en hiermee het karbo'tje licht ingesmeerd.
Q op matig heet en vlees tot 46 graden indirect gegaard met een handje hickory rookhout. Daarna nog even boven de kolen voor het korstje (tot 54)
Tijdens de sear de tomaatjes van Mike (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/bijgerechten/caprese-verkeerd-5744/) en het breekbroodje op het rooster gelegd, zodat alles tegelijk opgediend kon worden
Het vlees 10 minuten laten rusten, aansnijden en smullen!
Hij was heerlijk Jan!

een mooie Angus rib-eye meegenomen. Bijna 1500gr, moet genoeg zijn voor 2 matige eters


Rub gemaakt van zout, peper, oregano, tijm, smoked paprika en gehakte knoflook (Mike's rib-eye rub uit het Weber boek) en hiermee het karbo'tje licht ingesmeerd.
Q op matig heet en vlees tot 46 graden indirect gegaard met een handje hickory rookhout. Daarna nog even boven de kolen voor het korstje (tot 54)



Tijdens de sear de tomaatjes van Mike (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/bijgerechten/caprese-verkeerd-5744/) en het breekbroodje op het rooster gelegd, zodat alles tegelijk opgediend kon worden


Het vlees 10 minuten laten rusten, aansnijden en smullen!


Hij was heerlijk Jan!