- Berichten
- 5.285
Gisteren nog eens bij de reguliere turkse slager geweest. Voor de eerste keer stond er enkel een franstalige in de zaak, en ‘dry age’ verstond hij dus niet. Vitrine was ook minder als anders. Geen idee wat er schort.
Maar goed, meteen wat entrecotes van BA laten afsnijden, want we krijgen volgende week visite. 1 van de 4 hebben we dan gisteren buit gemaakt.
Meestal is het enkel PEZO, maar dacht deze keer eens een koffierub te gebruiken. 2u ervoor erop gezet zodat het wat kon intrekken.
Daarna een reverse sear gedaan met blokje eik op de junior. Moet het toestel echt nog leren kennen, want liep ineens op naar 130° en heb zo hard genepen dat hij is uitgegaan. Gelukkig bracht de restwarmte hem nog naar de 45°. Daarna de gasbrander erop om hem terug in gang te krijgen.
Maar goed, meteen wat entrecotes van BA laten afsnijden, want we krijgen volgende week visite. 1 van de 4 hebben we dan gisteren buit gemaakt.
Meestal is het enkel PEZO, maar dacht deze keer eens een koffierub te gebruiken. 2u ervoor erop gezet zodat het wat kon intrekken.
Daarna een reverse sear gedaan met blokje eik op de junior. Moet het toestel echt nog leren kennen, want liep ineens op naar 130° en heb zo hard genepen dat hij is uitgegaan. Gelukkig bracht de restwarmte hem nog naar de 45°. Daarna de gasbrander erop om hem terug in gang te krijgen.