- Berichten
- 43
Gisteren vanwege het mooie weer m'n ouders en broertje uitgenodigd voor een lekker hapje. Op het menu een rollade van een mooie black Angus graan gevoerde Bavette van 1,3 kg.
Eerst de Bavette gevlinderd. Vervolgens ingesmeerd met een mix van truffelmayo en pesto. Hierover zongedroogde tomaten, verse basilicum, baby spinazie, geroosterde pijnboompitten, seranoham en vlokken parmezaanse kaas.
Zo goed en zo kwaad als mogelijk opgerold en vervolgens opgebonden. Laten we hopen dat we al doende leren, dan gaat dat de volgende keer beter
.
Vervolgens op het rode beest indirect met een temperatuur van +/ 190 Gr een klein uurtje tot een kern van 52 Gr.
10 minuten laten rusten en in de rust tijd wat paprika en courgette direct gegrild. Alles geserveerd met tomaat mozzarella, en patat. Was een best maaltje!
Eerst de Bavette gevlinderd. Vervolgens ingesmeerd met een mix van truffelmayo en pesto. Hierover zongedroogde tomaten, verse basilicum, baby spinazie, geroosterde pijnboompitten, seranoham en vlokken parmezaanse kaas.
Zo goed en zo kwaad als mogelijk opgerold en vervolgens opgebonden. Laten we hopen dat we al doende leren, dan gaat dat de volgende keer beter

Vervolgens op het rode beest indirect met een temperatuur van +/ 190 Gr een klein uurtje tot een kern van 52 Gr.
10 minuten laten rusten en in de rust tijd wat paprika en courgette direct gegrild. Alles geserveerd met tomaat mozzarella, en patat. Was een best maaltje!