BasBQ
Beef en Steak

Black Angus Bavette rollade

 
 

Brownie

Sprokkelaar
Berichten
42
Gisteren vanwege het mooie weer m'n ouders en broertje uitgenodigd voor een lekker hapje. Op het menu een rollade van een mooie black Angus graan gevoerde Bavette van 1,3 kg.
IMG_20210825_164744.jpg


Eerst de Bavette gevlinderd. Vervolgens ingesmeerd met een mix van truffelmayo en pesto. Hierover zongedroogde tomaten, verse basilicum, baby spinazie, geroosterde pijnboompitten, seranoham en vlokken parmezaanse kaas.
IMG_20210825_171504.jpg

IMG_20210825_172714.jpg


Zo goed en zo kwaad als mogelijk opgerold en vervolgens opgebonden. Laten we hopen dat we al doende leren, dan gaat dat de volgende keer beter 😂.
IMG_20210825_173547.jpg

Vervolgens op het rode beest indirect met een temperatuur van +/ 190 Gr een klein uurtje tot een kern van 52 Gr.
IMG_20210825_184805.jpg

10 minuten laten rusten en in de rust tijd wat paprika en courgette direct gegrild. Alles geserveerd met tomaat mozzarella, en patat. Was een best maaltje!
IMG_20210825_190315.jpg

IMG_20210825_190345.jpg
 
ziet er heerlijk uit zeg! Ben gek op
Bavette rollade. De basilicum en truffelmayo ga ik ff onthouden
 
Voor het temmen van zo’n rood beest wil ik ook wel uitgenodigd worden 😁
 
Ziet er heerlijk uit. je Recept gaat op de todo list
 
Mooie rollade zo. Vulling netjes verdeeld en een heerlijk cuisson. Heb je prima uitgevoerd. Ik had graag een vorkje mee geprikt. TOP
 
lekker man, bavette is een heerlijk stuk vlees alleen ik moet de rollade ook eens proberen, dat heb ik nog nooit gedaan.👌
 
+1 wat grillmeneer zegt. Nooit gemaakt
 
Terug
Bovenaan Onderaan