- Berichten
- 867
Geweldige Bistecca gegeten in Italie van een top BBQ met alleen maar hout van wijnranken. Prachtig ding waar de kolen doorzakken naar roostergedeelte. Slager had werkelijk top vlees. Afzien dat vakantie gedoe












Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Fantastisch product gewoon. Slager had als richtlijn op zo heet mogelijk vuur dichtschroeien en max 3-4 minuten per kant, als de steak 2-3 vingers dik is. Voor 32 euri de kilo een koopje. In restaurant ook gegeten en daar heel simpel beetje olijfolie en rucola met parmezaanse kaas erover. Less is more met dit top vlees.Sander72 zei:Mooi en super lekker... ik had ze vorig jaar van een WGA ook super!
Helaas verre van efficient. Niet leuk als je hout moet kopen. Voor die straalkachel wil je niet te lang moeten staan.pauperculus zei:Dat ziet er geweldig lekker uit, fijne BBQ ook zeg!