BasBQ
Beef en Steak

Bistecca Fiorentina

KamadoNovice

Pitmaster
 
 
Berichten
855
Geweldige Bistecca gegeten in Italie van een top BBQ met alleen maar hout van wijnranken. Prachtig ding waar de kolen doorzakken naar roostergedeelte. Slager had werkelijk top vlees. Afzien dat vakantie gedoe
 

Erwin.schimmel

Kooltjesharker
 
 
 
Berichten
188
Dat ziet er super gaaf uit! Lekker stukje vlees, lust ik ook wel

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

 

Jupilerman

Kooltjesharker
 
 
Berichten
123
Wauw, het water komt me in de mond. Heerlijke plaatjes!


Wsm 47, Weber Performer, Weber Smokey Joe. Blogger voor http://GHENTlemensBBQ.com
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.432
Wauw. Daar gaat je hart sneller van kloppen.
Genieten met een grote G.
 

Sander72

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.423
Mooi en super lekker... ik had ze vorig jaar van een WGA ook super!
 

KamadoNovice

Pitmaster
 
 
Berichten
855
Sander72 zei:
Mooi en super lekker... ik had ze vorig jaar van een WGA ook super!
Fantastisch product gewoon. Slager had als richtlijn op zo heet mogelijk vuur dichtschroeien en max 3-4 minuten per kant, als de steak 2-3 vingers dik is. Voor 32 euri de kilo een koopje. In restaurant ook gegeten en daar heel simpel beetje olijfolie en rucola met parmezaanse kaas erover. Less is more met dit top vlees.
 
H

henri.wolbrink

Guest
32?/kg? Dat is toch wel de prijs op de menukaart met bediening en bijlagen hoop ik.
 
H

henri.wolbrink

Guest
pauperculus zei:
Dat ziet er geweldig lekker uit, fijne BBQ ook zeg!
Helaas verre van efficient. Niet leuk als je hout moet kopen. Voor die straalkachel wil je niet te lang moeten staan.
Dan liever deze braai optie; http://www.braai.nl/braai-modellen/vrijstaande-modellen/
 
Bovenaan Onderaan