Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Goed weer, geen BBQ. Eigenlijk een gebrek aan BBQ beschutting. Daarom maar weer een zak PP left-over uit de vriezer gehaald en weer een stoofje gemaakt.
Een of twee flinke uien, twee of drie teentjes knoflook. Langzaam laten fruiten in boter. Als het wat glazig wordt de pulled pork erbij en een beetje meebakken. Vervolgens een flinke bel wijn, bier mag ook maar dan wel een trappist of iets donkers, en een halve liter runder bouillon. Dan kun je het nog wat aankleden met kruidnagel, jeneverbessen en laurier. Zorg dat de PP onder het vloeistof staat. En dan twee uurtjes laten sudderen. Laatste kwartier deksel eraf en een beetje laten indampen. Je kan het uiteraard ook nog verdikken met ma?zena of iets dergelijks.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.