DivingDisaster
Sprokkelaar
- Berichten
- 36
Hallo iedereen hier,
na enige tijd meegelezen te hebben en diverse recepten van forumleden te hebben mogen uitproberen toch maar even officieel voorstellen.
Ik ben John, 30 jaar oud en woon in Bergen op Zoom. Ongeveer 8 jaar geleden kocht ik mijn eerste Weber bbq (one-touch silver), nadat ik kort daarvoor nog mensen voor gek verklaarde om "zoveel" geld uit te geven aan een bbq. Echter ging ik koken (met name het bbq-en) steeds leuker vinden en werd het een van mijn grootste hobby's. Nu enkele jaren later is mijn assortiment uitgegroeid tot 3 Q's en 1 rookoven en verklaren anderen mij voor gek als ik weer bij -5 of in de regen buiten sta
Hierbij wat foto's van de gerechten die ik oa. tot nu toe heb gefabriceerd:
Jamie Oliver's Chicken Shawarma:
Ribs:
Zalm (Eerste keer WSM uitproberen):
Pulled Pork:
na enige tijd meegelezen te hebben en diverse recepten van forumleden te hebben mogen uitproberen toch maar even officieel voorstellen.
Ik ben John, 30 jaar oud en woon in Bergen op Zoom. Ongeveer 8 jaar geleden kocht ik mijn eerste Weber bbq (one-touch silver), nadat ik kort daarvoor nog mensen voor gek verklaarde om "zoveel" geld uit te geven aan een bbq. Echter ging ik koken (met name het bbq-en) steeds leuker vinden en werd het een van mijn grootste hobby's. Nu enkele jaren later is mijn assortiment uitgegroeid tot 3 Q's en 1 rookoven en verklaren anderen mij voor gek als ik weer bij -5 of in de regen buiten sta

Hierbij wat foto's van de gerechten die ik oa. tot nu toe heb gefabriceerd:
Jamie Oliver's Chicken Shawarma:

Ribs:

Zalm (Eerste keer WSM uitproberen):

Pulled Pork:

