Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Foto's zeggen ook meer dan woorden. Heb je de verschillende smaken van het vlees kunnen proeven?
Btw, respect voor zo'n joekel van een stuk vlees op je Q te hebben.
De verschillen in stukken proef en merk je zeker. De ribben zijn de platte ribben. Daar zit doorgaans minder vet tussen de botjes. Dat geeft ook na deze lange bereiding toch nog een bite. Ook trekt de marinade beter in dit deel. Dus lekker hoog op smaak.
Het deel buikspek is qua garing gelijk aan Parijs buikspek. Dat geeft een heerlijk zachte mondgevoel. Door het vet in dit deel trek de marinade er niet mega in. Dus iets minder hoog op smaak. Maar dan proef je het authentieke buikspek weer beter.
Bedank voor de toffe reacties. Was een erg leuk project.
Gaan we zeker vaker maken. Maar dan wel iets kleiner stuk. Denk dat de 6 langste botjes voldoende is. Geeft ook een mooiere presentatie.
Zo, kerel. Wat is dat toch een mooi stuk vlees zeg. Prachtig.
Dit zijn echt super mooie projecten. Das vanaf dat je het bij de slager gaat halen totdat je je buikje vol heb alleen maar genieten.
Schitterend gedaan
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.