- Berichten
- 306
Toch maar eens iets nieuws proberen. Een recept van Noskos. Maar ipv Guinness een mooie donker Belgisch bier genomen.
Biefstuk met rode ui erop en overschenken met bier. Dit 4 uur laten staan.


De Q opgestookt, en de uitjes even fruiten.

Biefstukjes 2x3 minuten grillen.


Biefstukjes en uien eraf en de biefstukjes 10 min late rusten met een lepel Boursin onder alu folie.
Ondertussen de broodjes wat aangrillen.

De broodjes insmeren met Boursin en er wat rucola sla tussen doen.
De biefstukjes in dunnen plakjes snijden en ook tussen het broodje.

Wat vonden we ervan? Zonder omhaal. Geweldig!
Bedankt voor het kijken
Biefstuk met rode ui erop en overschenken met bier. Dit 4 uur laten staan.


De Q opgestookt, en de uitjes even fruiten.

Biefstukjes 2x3 minuten grillen.


Biefstukjes en uien eraf en de biefstukjes 10 min late rusten met een lepel Boursin onder alu folie.
Ondertussen de broodjes wat aangrillen.

De broodjes insmeren met Boursin en er wat rucola sla tussen doen.
De biefstukjes in dunnen plakjes snijden en ook tussen het broodje.

Wat vonden we ervan? Zonder omhaal. Geweldig!
Bedankt voor het kijken