N
nitr0nnl
Gast
Hoi allemaal
Ik heb pas een bge.
Gisteravond heb ik hierop een brood gebakken (foto's volgen nog
).
Na het bakken heb ik de sleuven en de margriet schijf helemaal dicht gedaan.
Nou ging ik vanochtend naar buiten en toen viel al op dat hij vrij warm was 50 graden.
Maar je dacht ik hij staat ook al de hele tijd in de zon.
Nou kwam ik van middag thuis en stond hij nog steeds op 50 graden.
Na het openen bleek onderin nog wat kolen te gloeien ondanks dat alles gesloten was.
Ik heb ook het vilt gecontroleerd maar dat zit ook strak op elkaar.
Ik heb het idee dat hij toch door de margriet schijf lucht aanzuigt.
Is dit normaal of moet je toch de keramische dop gebruiken voor het doven?
Ik heb pas een bge.
Gisteravond heb ik hierop een brood gebakken (foto's volgen nog

Na het bakken heb ik de sleuven en de margriet schijf helemaal dicht gedaan.
Nou ging ik vanochtend naar buiten en toen viel al op dat hij vrij warm was 50 graden.
Maar je dacht ik hij staat ook al de hele tijd in de zon.
Nou kwam ik van middag thuis en stond hij nog steeds op 50 graden.
Na het openen bleek onderin nog wat kolen te gloeien ondanks dat alles gesloten was.
Ik heb ook het vilt gecontroleerd maar dat zit ook strak op elkaar.
Ik heb het idee dat hij toch door de margriet schijf lucht aanzuigt.
Is dit normaal of moet je toch de keramische dop gebruiken voor het doven?