BasBQ
Beef en Steak

bezint eer ge begint

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
dan vraag je, omdat je toch ribbels moet maken, of er nog meer mensen zin hebben aan spareribs.

Resultaat, 21 kg aan ribbels verdeelt over 25 slabs in de rub en morgen op de smoker en de OTP


CAM00864_zps438b03e8.jpg

CAM00866_zpsff6f65c9.jpg

CAM00862_zps1643145d.jpg

CAM00861_zps64649b46.jpg



Hoezo productie..... :D



 
Ik heb die vraag helemaal niet in mijn inbox gezien? =))
 
Dominique zei:
Ik heb die vraag helemaal niet in mijn inbox gezien? =))

Ik zeg het niet,  ik zeg het niet, ik zeg het niet!
Ja toch wel
MAFKETEL  :D
 
Hoe groot is jou Q?
 
dat is een beste berg, succes er mee
 
maroc zei:
Dominique zei:
Ik heb die vraag helemaal niet in mijn inbox gezien? =))

Ik zeg het niet,  ik zeg het niet, ik zeg het niet!
Ja toch wel
MAFKETEL  :D

Ik zeg niks meer. Nooit meer. Not ever ook . =))
 
Ik hoef er morgen maar 3 klaar te maken..... Succes!
Laat dat hardlopen maar zitten morgenvroeg, je krijgt beweging genoeg met inpakken, uitpakken, moppen, nieuwe ribbels erop, inpakken, uitpakken, moppen, nieuwe ribbels erop, inpakken, uitpakken, moppen en dit misschien nog wel een keer  :D
 
Ceriel zei:
Ik hoef er morgen maar 3 klaar te maken..... Succes!
Laat dat hardlopen maar zitten morgenvroeg, je krijgt beweging genoeg met inpakken, uitpakken, moppen, nieuwe ribbels erop, inpakken, uitpakken, moppen, nieuwe ribbels erop, inpakken, uitpakken, moppen en dit misschien nog wel een keer  :D

Lol maar Ik denk (lees hoop) dat het meevalt, ik heb twee verdiepingen he in de WSM :>
 
Mooi hoor, ik blijf je ff volgen. Moet aankomende zomer ook zo'n aantal bereiden.
 
Zo een aanrecht wil ik ook!
Ben benieuwd,succes
 
Worden ribbels nu ook al in massa productie bereid?
Succes met je ribs, en hou ons op de hoogte h?.
 
Terug
Bovenaan Onderaan