- Berichten
- 235
Ook bij ons werd het tijd om eens een bierkipje te maken. Gewoon als doordeweeks maal.
Kipje droog gemaakt met papier en voorzien van olijfolie en zelfgemaakte Rub.
Intussen de BBQ klaargemaakt met ca 175 graden en het rooster in de middelste stand.
Een paar weken terug op een rommelmarkt een nieuw chicken sitter van Jamie Oliver gescoord voor 2 euro dus die dan gelijk maar eens uittesten.
Intussen rozeval aardappelen klaargemaakt met rozemarijn en zeezout.
Alles op het bordje met nog wat teentjes knoflook erbij en toen een uurtje op de de Joe. Kerntemperatuur gaat ongeveer 72 -75 graden worden.
Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Nog even gecheckt met de thermapen en gegeten op zijn hollands met sla en appelmoes. Helaas geen foto van het bord want het was lekker en zo op!
Kipje droog gemaakt met papier en voorzien van olijfolie en zelfgemaakte Rub.
Intussen de BBQ klaargemaakt met ca 175 graden en het rooster in de middelste stand.
Een paar weken terug op een rommelmarkt een nieuw chicken sitter van Jamie Oliver gescoord voor 2 euro dus die dan gelijk maar eens uittesten.

Intussen rozeval aardappelen klaargemaakt met rozemarijn en zeezout.

Alles op het bordje met nog wat teentjes knoflook erbij en toen een uurtje op de de Joe. Kerntemperatuur gaat ongeveer 72 -75 graden worden.

Dit is het uiteindelijke resultaat geworden. Nog even gecheckt met de thermapen en gegeten op zijn hollands met sla en appelmoes. Helaas geen foto van het bord want het was lekker en zo op!
Laatst bewerkt: