- Berichten
- 810
Om er ook bij te horen heb ik het ook geprobeerd Beercan Chicken.
Spulletjes er bij gezocht ,zoals een beetje olie ,rub gemaakt, een blikje en iet om op te zetten.
in de rub en op het blikje gezet op zijn schaaltje ,en zo de bbq in op ongeveer 180 graden .
Bij ongeveer 65 graden een keer ingesmeert met een lekker sausje en bij pak hem beet 75 graden kern was hij klaar.
Het smaakte heerlijk ,alleen om hem van het blikje af te krijgen vond ik een heel gekloot.
O ja ik had ook nog wat tomaten uit de tuin erbij gedaan en wat aardappelen gebakken.
Spulletjes er bij gezocht ,zoals een beetje olie ,rub gemaakt, een blikje en iet om op te zetten.
in de rub en op het blikje gezet op zijn schaaltje ,en zo de bbq in op ongeveer 180 graden .
Bij ongeveer 65 graden een keer ingesmeert met een lekker sausje en bij pak hem beet 75 graden kern was hij klaar.
Het smaakte heerlijk ,alleen om hem van het blikje af te krijgen vond ik een heel gekloot.
O ja ik had ook nog wat tomaten uit de tuin erbij gedaan en wat aardappelen gebakken.