BasBQ
Beef en Steak

Beercan Chicken .

Ber25069

Vuurmaker
 
Berichten
73
Om er ook bij te horen heb ik het ook geprobeerd Beercan Chicken.
Spulletjes er bij gezocht ,zoals een beetje olie ,rub gemaakt, een blikje en iet om op te zetten.
in de rub en op het blikje gezet op zijn schaaltje ,en zo de bbq in op ongeveer 180 graden .
Bij ongeveer 65 graden een keer ingesmeert met een lekker sausje en bij pak hem beet 75 graden kern was hij klaar.
Het smaakte heerlijk ,alleen om hem van het blikje af te krijgen vond ik een heel gekloot.
O ja ik had ook nog wat tomaten uit de tuin erbij gedaan en wat aardappelen gebakken.

DSCN6343.JPG


DSCN6344.JPG


DSCN6345.JPG


DSCN6346.JPG


DSCN6347.JPG


DSCN6348.JPG
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.374
Ziet er lekker uit, alvast gefeliciteerd met je tokkie.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
16.269
Een trotse dame. Welkom bij de Tokkies
 

Beun

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.847
Meteen op de goede manier klaargemaakt. Gefeliciteerd met de badge.
 

Pascal

Pitmaster
 
 
 
Berichten
777
Ziet er prima uit! Tja dat blik eruit halen verschilt nog al eens. Niet elke kip is hetzelfde.... soms is het strakker dan de andere keer :sneaky:
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.374
Ik smeer het blik (nadat ik het half leeg gedronken heb) het gedeelte wat ik het kippetje gaat in met olijfolie dat wil wel eens wat helpen.
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.330
Kippie mooi gelukt, lekker tomaatjes erbij
 

BoersmaMS

Stoker
 
 
 
Berichten
359
Je kip heeft ook een mooi kleurtje gekregen zeg! Grootse kamado ook trouwens! Stoer ding zeg!
Gefeliciteerd met je 🐔
 

Cherrywood

Pitmaster
 
 
 
Berichten
697
Gefeliciteerd met je Tokkie. Mooi op kleur .
Wat Hans zegt wat invetten wil nog wel eens helpen en is ook prettiger voor de kip

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.213
Lekker chicky, mooi wat rook opgedaan in de Q. Dat moet gesmaakt hebben.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Bovenaan Onderaan