- Berichten
- 177
Zaterdag maar weer eens BCC gemaakt. Wij maken dit eigenlijk al j?ren, maar dit keer foto's gemaakt. Volgende keer de Q iets lager op temp. houden aangezien de vleugeltjes nu echt te droog waren geworden.
Op tijd de Q aan:
In de rub op het rooster:
Ready:
Wij maken voor de rub altijd hetzelfde recept. De ene keer valt hij wat pittiger uit dan de andere keer, omdat ik mij niet aan de hoeveelheden in het recept houd en ik de smaak inmiddels wat minder pittig maak om het voor de kinderen ook toegankelijk te houden...
2 EL gerookte paprikapoeder
1 EL normale paprikapoeder
2 EL zout
3 EL tafelsuiker
2 EL bruine suiker
1 EL gemalen komijn
1 EL chili poeder
1 EL vers gemalen peper
0,5 EL cayenne peper
1 EL uienpoeder
1 EL knoflookpoeder
1 EL selderijzout
1 EL gedroogde oregano
Op tijd de Q aan:

In de rub op het rooster:

Ready:

Wij maken voor de rub altijd hetzelfde recept. De ene keer valt hij wat pittiger uit dan de andere keer, omdat ik mij niet aan de hoeveelheden in het recept houd en ik de smaak inmiddels wat minder pittig maak om het voor de kinderen ook toegankelijk te houden...
2 EL gerookte paprikapoeder
1 EL normale paprikapoeder
2 EL zout
3 EL tafelsuiker
2 EL bruine suiker
1 EL gemalen komijn
1 EL chili poeder
1 EL vers gemalen peper
0,5 EL cayenne peper
1 EL uienpoeder
1 EL knoflookpoeder
1 EL selderijzout
1 EL gedroogde oregano