- Berichten
- 59
Hoi,
onlangs een heerlijke beercan chicken gemaakt. Rub van de greenegg recepten gepakt en de kip goed in de kruiden gezet. Half blikje Radler opgedronken en die vakkundig naar binnen gewerkt
. Vervolgens een goed uur rond de 180 graden erop en hij was om te smullen. Had helaas wat kleine stukjes die niet gaar waren dus volgende keer wat langer erop.
Ook heb ik wat moeite om de temperatuur vast te houden. Heb nu dammer tov guru blokken en daar wil het wel al beter mee maar de temperatuur schommelt toch wel met een graad of 20.
onlangs een heerlijke beercan chicken gemaakt. Rub van de greenegg recepten gepakt en de kip goed in de kruiden gezet. Half blikje Radler opgedronken en die vakkundig naar binnen gewerkt

Ook heb ik wat moeite om de temperatuur vast te houden. Heb nu dammer tov guru blokken en daar wil het wel al beter mee maar de temperatuur schommelt toch wel met een graad of 20.