Gisterenmiddag weer eens een Beercan Chicken run gedaan.
Bij de lokale Turkse slager een flinke kip gehaald.
Normaal gril ik de kip bij 190c maar nu er voor gekozen om het bij 150c te doen, omdat de kip een paar behoorlijke borsten had en zo de garen niet te snel gaat en we heerlijke malse kip op onze bord krijgen.

Hier hebben we het slachtoffer


Lekker in de kruiden gezet en ook onder de vel bij de borsten


Aardappelpartjes en gepofte rode biet ook op de Q

Het eind resultaat. De kip smaakte erg lekker en mals.
Bij de lokale Turkse slager een flinke kip gehaald.
Normaal gril ik de kip bij 190c maar nu er voor gekozen om het bij 150c te doen, omdat de kip een paar behoorlijke borsten had en zo de garen niet te snel gaat en we heerlijke malse kip op onze bord krijgen.

Hier hebben we het slachtoffer



Lekker in de kruiden gezet en ook onder de vel bij de borsten


Aardappelpartjes en gepofte rode biet ook op de Q

Het eind resultaat. De kip smaakte erg lekker en mals.