Vandaag voor de eerste keer kip op een blikje gemaakt!
Allereerst de rub gemaakt, verschillende recepten bekeken en daaruit een soort Griekse afleiding gemaakt.
De biologische kip erbij genomen, vel losgemaakt en onder het vel gekruid. Daarna de kip lekker gemasseerd met olijfolie en ook de buitenkant bestrooid met de rub.
Bastard opgestookt en kip op het blikje gezet. Daarna in een bakblik op het rooster en de deksel dicht.
Bij een kerntemperatuur van 70 graden in de borstpartij de vogel van de bbq op de snijplank en trancheren maar.
Super mals resultaat, heel erg lekker. Geen droge filet en mooi gare poten. Het was een succes!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Allereerst de rub gemaakt, verschillende recepten bekeken en daaruit een soort Griekse afleiding gemaakt.

De biologische kip erbij genomen, vel losgemaakt en onder het vel gekruid. Daarna de kip lekker gemasseerd met olijfolie en ook de buitenkant bestrooid met de rub.

Bastard opgestookt en kip op het blikje gezet. Daarna in een bakblik op het rooster en de deksel dicht.

Bij een kerntemperatuur van 70 graden in de borstpartij de vogel van de bbq op de snijplank en trancheren maar.
Super mals resultaat, heel erg lekker. Geen droge filet en mooi gare poten. Het was een succes!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk