BasBQ
Beef en Steak

Beercan Chicken (primeur)

 
 

Youp

Sprokkelaar
Berichten
28
Vandaag voor de eerste keer kip op een blikje gemaakt!
Allereerst de rub gemaakt, verschillende recepten bekeken en daaruit een soort Griekse afleiding gemaakt.

dc58045a654d8befcde86e92ad3762e1.jpg


De biologische kip erbij genomen, vel losgemaakt en onder het vel gekruid. Daarna de kip lekker gemasseerd met olijfolie en ook de buitenkant bestrooid met de rub.

4097bef82635db63e604dd601d42fffc.jpg


Bastard opgestookt en kip op het blikje gezet. Daarna in een bakblik op het rooster en de deksel dicht.

f504a6de55cb86521fcc84c69d30ea89.jpg


Bij een kerntemperatuur van 70 graden in de borstpartij de vogel van de bbq op de snijplank en trancheren maar.
Super mals resultaat, heel erg lekker. Geen droge filet en mooi gare poten. Het was een succes!

b617d7f4f1ab959c4706fce8760c249c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zalig Youp, goed gedaan maat!

Gefeliciteerd met je stickertje!  ;)
 
Lust ik wel denk ik
 
Lekker chickie, welkom bij de tokkies.
 
Lekkere kip, gefeliciteerd met het verkrijgen van je tokkie.
 
Mooie kleur. Ben benieuwd naar de samenstelling van de RUB.
 
Heerlijk kippetje  :)
 
Ziet er lekker uit. Mooi kleurtje ook. En gefeliciteerd met je stickertje.
 
Heerlijk kippie Youp, mooi goudbruin kleurtje.
Nog 1 te gaan voor de grote 3
 
Terug
Bovenaan Onderaan