- Berichten
- 6
Vandaag voor de 2e keer Beercan chicken gemaakt.
Poging 1 was niet zo’n succes omdat dit een kant en klare supermarkt kip was.
Dit keer een 2e poging.
Dit keer was hij erg mals en een stuk geslaagder.
Toch blijft het in stukken snijden van zo’n kip een slagveld door het bot er in.
Nu lees ik 2 versies van bereiden.
150 graden en dan tot een graad of 70. (Low)
Maar ik zie ook een versie op een hogere temperatuur, wat de buitenkant volgens mij ook krokanter maakt.
Ik heb nu de versie van 150 graden aangehouden en eraf op 74 graden.
Poging 1 was niet zo’n succes omdat dit een kant en klare supermarkt kip was.
Dit keer een 2e poging.
Dit keer was hij erg mals en een stuk geslaagder.
Toch blijft het in stukken snijden van zo’n kip een slagveld door het bot er in.
Nu lees ik 2 versies van bereiden.
150 graden en dan tot een graad of 70. (Low)
Maar ik zie ook een versie op een hogere temperatuur, wat de buitenkant volgens mij ook krokanter maakt.
Ik heb nu de versie van 150 graden aangehouden en eraf op 74 graden.