Vandaag voor het eerst beercan chicken op mijn UDS gemaakt. Het kippetje van binnen en buiten gerubt met olijfolie en BBQ guru rub. Daarna het chickie op een blikje Palm geplaatst.
De temperatuur van de UDS bleef de eerste 3 kwartier steken op 130 graden, pas daarna schoot hij omhoog tot zo'n 200 graden. Na anderhalf uur was hij klaar, helaas zonder crispky skin door de lage temperatuur.
Voor de eerste keer best tevreden, maar de volgende keer stook ik de UDS eerst flink op, of doe het op de Weber. De smaak was prima, niet droog en de rub was goed terug te proeven.


De temperatuur van de UDS bleef de eerste 3 kwartier steken op 130 graden, pas daarna schoot hij omhoog tot zo'n 200 graden. Na anderhalf uur was hij klaar, helaas zonder crispky skin door de lage temperatuur.

Voor de eerste keer best tevreden, maar de volgende keer stook ik de UDS eerst flink op, of doe het op de Weber. De smaak was prima, niet droog en de rub was goed terug te proeven.