BasBQ
Beef en Steak

Beer can chicken

 
 

HarmenR

Vuurmaker
Berichten
56
Na een flink tijdje afgelopen weekend maar eens de kip uit de vriezer gehaald voor een beer can chicken. Ik had hem al meerdere keren gemaakt maar niet sinds ik hier lid ben dus nu ook maar voor de badge 😎. Ik heb het recept van smokey goodness gevolgd. Dus eerst de kip geïnjecteerd met bier en daarna de chickmix rub erover. Blikje erin geschoven en daarna de bastard voorbereidt. Opgestookt tot 170 graden en toen 2 chunks appelhout erbij. De kip erop en wachten tot de kerntemperatuur rond de 75 graden was. Toen de kip ontleedt, coleslaw erbij met zoete aardappelfriet en heerlijk gesmuld 😋

DSC_1795.JPG

DSC_1798.JPG

DSC_1803.JPG


DSC_1794.JPG
 
Mooi kippie, welkom bij de tokkies
 
Lekker hoor!

Gefeliciteerd.
 
lekker kippetje en lekkere coleslaw
gefeliciteerd met je sticker
 
Lekker chicky hoor. Heeft mooi wat kleur opgedaan in de Q. Dat moet smullen geweest zijn. Top
Gefeliciteerd met je tokkie
 
gefeliciteerd met je tokkie! ziet er uit als een smakelijk kippetje.
 
Lekker kleurtje

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan