Na maandag mijn eerste ribs te hebben gemaakt vond ik het gister tijd voor mijn eerste Beer Can Chicken.
Kip schoonmaken, overtollig vet wegsnijden
Eigen rub maken
Kip op de Q
Temperatuur klom snel, naar 185 max
En hij is klaar
Heb hem geserveerd met gepofte aardappelen (van de Q), eigen gemaakte kruidenboter en provencaalse wokgroenten. (vergeten te fotograferen ) Samen met twee vrienden van genoten.
Een erg makkelijk gerecht, dat bijzonder lekker was en zeker voor herhaling vatbaar!
Kip schoonmaken, overtollig vet wegsnijden
Eigen rub maken
Kip op de Q
Temperatuur klom snel, naar 185 max
En hij is klaar
Heb hem geserveerd met gepofte aardappelen (van de Q), eigen gemaakte kruidenboter en provencaalse wokgroenten. (vergeten te fotograferen ) Samen met twee vrienden van genoten.
Een erg makkelijk gerecht, dat bijzonder lekker was en zeker voor herhaling vatbaar!