BasBQ
Beef en Steak

Beer Can Chicken, mijn eerste

 

Schutn

Sprokkelaar
Berichten
26
Na maandag mijn eerste ribs te hebben gemaakt vond ik het gister tijd voor mijn eerste Beer Can Chicken.

Kip schoonmaken, overtollig vet wegsnijden


Eigen rub maken


Kip op de Q



Temperatuur klom snel, naar 185 max


En hij is klaar


Heb hem geserveerd met gepofte aardappelen (van de Q), eigen gemaakte kruidenboter en provencaalse wokgroenten. (vergeten te fotograferen  :() Samen met twee vrienden van genoten.
Een erg makkelijk gerecht, dat bijzonder lekker was en zeker voor herhaling vatbaar!
 
lekker kippetje, gaat er altijd in.
welkom bij de tokkies  :)
 
Lekker kippetje, gefeliciteerd met je Tokkie.
 
De makkelijkste van de 3... Binnenkort eens kijken of PP ook nog lukt ;)
 
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Kippekop verdient hoor!! :D
 
Jam lekker hoor gefeliciteerd met je sticker!
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Tokkie!
 
Lekker, gratz met je tok
 
Terug
Bovenaan Onderaan