Vanavond een keer niet vergeten foto's te maken van het kippetje. Heerlijke BCC gemaakt op de Weber Master Touch Premium. \
Mais kip uit Frankrijk. Kippetje in de olie gewreven met wat chickenrub erover. Weber stond op 200graden, 2 blokjes rookhout erbij gedaan. Na iets meer dan een uur bereikte hij de kerntemperatuur van 74 graden (in het borstdeel).
De kleine is er dol op en wil net als pappa dit wel elke week eten. Vind wel de kippetjes duur geworden de laatste tijd. Waar halen jullie de kippetjes vandaan?
Heb er wat knoflook / rozemarijn aardappeltjes naast gegooid en nog wat doperwtjes gekookt op het fornuis. Maak meestal een bordje met 'kluif' onderdelen en 'filet' . Vrouwlief is niet zo'n kluif fan.
Mais kip uit Frankrijk. Kippetje in de olie gewreven met wat chickenrub erover. Weber stond op 200graden, 2 blokjes rookhout erbij gedaan. Na iets meer dan een uur bereikte hij de kerntemperatuur van 74 graden (in het borstdeel).
De kleine is er dol op en wil net als pappa dit wel elke week eten. Vind wel de kippetjes duur geworden de laatste tijd. Waar halen jullie de kippetjes vandaan?
Heb er wat knoflook / rozemarijn aardappeltjes naast gegooid en nog wat doperwtjes gekookt op het fornuis. Maak meestal een bordje met 'kluif' onderdelen en 'filet' . Vrouwlief is niet zo'n kluif fan.