- Berichten
- 241
Ha Bbq collega's,
Vandaag beer can chicken gemaakt.
Een maiskip van 1180g. Deze ingewreven met oliefolie en daarop een laagje noskos the chicken rub.
Kamado ingericht met plate setter. Gewenste temp 175°C.
Temperatuur bleef echter hangen rond en 160. Schuif onder en boven wel vol open.
Tja, dat is het nadeel van een kleine, niet A merk kamado.
Na ongeveer een uurtje was deze 75°C kernttemperatuur.
Lekkere malse kip!
Vandaag beer can chicken gemaakt.
Een maiskip van 1180g. Deze ingewreven met oliefolie en daarop een laagje noskos the chicken rub.
Kamado ingericht met plate setter. Gewenste temp 175°C.
Temperatuur bleef echter hangen rond en 160. Schuif onder en boven wel vol open.
Tja, dat is het nadeel van een kleine, niet A merk kamado.
Na ongeveer een uurtje was deze 75°C kernttemperatuur.
Lekkere malse kip!