- Berichten
- 7.239
Inspiratie opgedaan op FB (oa bij Kees Duym), beter goed gejat dan slecht verzonnen...
Rundergehakt gekruid met peper, zout en kerriepoeder. Gemengd met een geraspt uitje, en ei en wat panko.
Hiervan bakjes gevormd, met bacon omwikkeld en gevuld met een kliekje zuurkoolstamp van gisteren.
Monolith verwarmd tot 200gr en de burgers op een cederhouten plankje gelegd.
Na een half uur bestrooid met geraspte cheddar en dit nog 10 minuten laten smelten.
Lekker!
Rundergehakt gekruid met peper, zout en kerriepoeder. Gemengd met een geraspt uitje, en ei en wat panko.
Hiervan bakjes gevormd, met bacon omwikkeld en gevuld met een kliekje zuurkoolstamp van gisteren.
Monolith verwarmd tot 200gr en de burgers op een cederhouten plankje gelegd.
Na een half uur bestrooid met geraspte cheddar en dit nog 10 minuten laten smelten.
Lekker!