- Berichten
- 129
Hallo! Sinds kort hier op het forum, sSimpele 47 cm weber.. komt uiteindelijk wel een 57 heb ik al gemerkt maar dat zien we vanzelf... eerst op deze maar proberen.... nu weet ik niet of dit de juiste plek op het forum is om dit te vragen, als ik het heb gemaakt wil ik deze post omtoveren tot een mooi draadje hoe ik alles heb gedaan...
Ik heb een Beenhammetje gehaald van 600 gram.. nu ik geen fancy bbq heb en geen thermo meter heb die in het stuk vlees kan blijven etc etc etc vraag ik mij af hoelang ik de Beenham indirect moet garen...
ben van plan om tegen de briketten een bakje te plaatsen met rode wijn en op de briketten 1 houtchunk te leggen...
Wie kan mijn een tip geven ??
Alvast bedankt!
Gr
GerjoV
Ik heb een Beenhammetje gehaald van 600 gram.. nu ik geen fancy bbq heb en geen thermo meter heb die in het stuk vlees kan blijven etc etc etc vraag ik mij af hoelang ik de Beenham indirect moet garen...
ben van plan om tegen de briketten een bakje te plaatsen met rode wijn en op de briketten 1 houtchunk te leggen...
Wie kan mijn een tip geven ??
Alvast bedankt!
Gr
GerjoV