- Berichten
- 1.437
Gegroet!
Vandaag stond @Peter64 zijn beenham speciaal op het menu.
Peters draadje wat ik bijna 100% heb overgenomen. Was echt een feestje
!
Ten eerste de beenham open gesneden.
Vervolgens alle kruiden op de binnenzijde beenham gesmeerd;peper, peterselie (vers),
bieslook (vers uit de tuin) gedroogde selderij, paprikapoeder, 1 gefruite ui, 2 tenen knoflook en 1 bosui.
Zongedroogde tomaten niet gedaan dit had peter wel gedaan.
Had geen slagerstouw dus maar dichtgeprikt met "sate"prikkers.
Daarna Q aangestoken indirect voorbereid naar 150*c.
Ondertussen het sausje gemaakt om lekker kunne smeren.
voor de lak heb ik gebruikt;
tomaten fritto
honing
chilisaus
Weet niet exacte verhouding gewoon op smaak. meerendeel was fritto.
Kersen rookhout snippers toegevoegd en gaan!
Indirect tot een kern temp van 60*c vanaf toen gelakt terwijl temp opliep naar 200*c bij 65 graden van de Q gehaald ondertussen 3x lekker zitte smeren
Heerlijk opgepeuzeld Peter bedankt
!
Vandaag stond @Peter64 zijn beenham speciaal op het menu.
Peters draadje wat ik bijna 100% heb overgenomen. Was echt een feestje

Ten eerste de beenham open gesneden.
Vervolgens alle kruiden op de binnenzijde beenham gesmeerd;peper, peterselie (vers),
bieslook (vers uit de tuin) gedroogde selderij, paprikapoeder, 1 gefruite ui, 2 tenen knoflook en 1 bosui.
Zongedroogde tomaten niet gedaan dit had peter wel gedaan.
Had geen slagerstouw dus maar dichtgeprikt met "sate"prikkers.
Daarna Q aangestoken indirect voorbereid naar 150*c.
Ondertussen het sausje gemaakt om lekker kunne smeren.
voor de lak heb ik gebruikt;
tomaten fritto
honing
chilisaus
Weet niet exacte verhouding gewoon op smaak. meerendeel was fritto.
Kersen rookhout snippers toegevoegd en gaan!
Indirect tot een kern temp van 60*c vanaf toen gelakt terwijl temp opliep naar 200*c bij 65 graden van de Q gehaald ondertussen 3x lekker zitte smeren

Heerlijk opgepeuzeld Peter bedankt
