- Berichten
- 50
Vandaag stond dan ‘graangevoerd australisch’ shortribs op het menu. Lekker simple ‘Just Meat’ en een borrel.
8:30 erop.
Na aanleidong van de vorige run ‘grasgevoerd ‘ vlees. Die mij tegenvielen en droog.
Mooie run gehad.
98c stabiel gerookt 4uurtjes. Hickory en kers.
Hierna nog ingepakt met klontje roomboter tot 96c kern rondom.
Resultaat boterzacht. En super sappig vlees.
Totale run 7uurtjes met een stabiele bastard.
Je kan me ook volgen op instagram.
@tophûsbbq
Volgende week lading spareribs op het menu. En de zondags een goeie bavette.
Tot snel.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
8:30 erop.
Na aanleidong van de vorige run ‘grasgevoerd ‘ vlees. Die mij tegenvielen en droog.
Mooie run gehad.
98c stabiel gerookt 4uurtjes. Hickory en kers.
Hierna nog ingepakt met klontje roomboter tot 96c kern rondom.
Resultaat boterzacht. En super sappig vlees.

Totale run 7uurtjes met een stabiele bastard.




Je kan me ook volgen op instagram.
@tophûsbbq
Volgende week lading spareribs op het menu. En de zondags een goeie bavette.
Tot snel.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk