BasBQ
Beef en Steak

Beefribs van BeefExclusief

Reob84

Sprokkelaar
Berichten
44
Vandaag stond dan ‘graangevoerd australisch’ shortribs op het menu. Lekker simple ‘Just Meat’ en een borrel.
8:30 erop.

Na aanleidong van de vorige run ‘grasgevoerd ‘ vlees. Die mij tegenvielen en droog.

Mooie run gehad.
98c stabiel gerookt 4uurtjes. Hickory en kers.
Hierna nog ingepakt met klontje roomboter tot 96c kern rondom.
Resultaat boterzacht. En super sappig vlees.
Totale run 7uurtjes met een stabiele bastard.

452fed38771b5e0de93160ed7a4863a6.jpg

b18b3690f721dcde8d06a6f610730db3.jpg

8d41757e867d11bfdb7330c500c3e54f.jpg

4c7087152c39918b96edc90af8268f72.jpg



Je kan me ook volgen op instagram.
@tophûsbbq

Volgende week lading spareribs op het menu. En de zondags een goeie bavette.

Tot snel.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Verplaatst naar de Rookkamer, zoals de titels van de forum onderdelen H&F en L&S duidelijk aangeven is een foto van het gerecht op de BBQ verplicht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan