HermanHerman
Tondelzoeker
- Berichten
- 22
Vandaag eerste keer Beefhammer.
Gisteren geïnjecteerd met runderfond en mooi laagje aangebracht met Noskos Beef rub.
Was de eerste keer dat ik vlees injecteerde, is toch lastiger dan ik had verwacht. ( spoot er af en toe flink uit )
Vanochtend vroeg de wekker gezet om het vlees uit de koelkast te halen en de Joe aan te steken.
Wilde bij een kerntemperatuur van 70graden de beefhammer inpakken maar na 4,5 uur zat hij pas op de 63. Toch maar ingepakt en extra vocht bijgevoegd.( worcestershire saus, bbq saus, honing en appelsap) Had gelezen dat een beefhamer droog kon zijn en dat wilde ik toch voorkomen
Bij een kerntemperatuur van 95 uitgepakt, afgelakt en nog half uur op bbq.
Laatste 5 minuten nog paar wraps opgewarmd.
En toen was het tijd om aan te vallen.
Al met al geslaagde sessie en voor herhaling vatbaar.
Zelfs de hond heeft er plezier van gehad.
Gisteren geïnjecteerd met runderfond en mooi laagje aangebracht met Noskos Beef rub.
Was de eerste keer dat ik vlees injecteerde, is toch lastiger dan ik had verwacht. ( spoot er af en toe flink uit )
Vanochtend vroeg de wekker gezet om het vlees uit de koelkast te halen en de Joe aan te steken.
Wilde bij een kerntemperatuur van 70graden de beefhammer inpakken maar na 4,5 uur zat hij pas op de 63. Toch maar ingepakt en extra vocht bijgevoegd.( worcestershire saus, bbq saus, honing en appelsap) Had gelezen dat een beefhamer droog kon zijn en dat wilde ik toch voorkomen
Bij een kerntemperatuur van 95 uitgepakt, afgelakt en nog half uur op bbq.
Laatste 5 minuten nog paar wraps opgewarmd.
En toen was het tijd om aan te vallen.
Al met al geslaagde sessie en voor herhaling vatbaar.
Zelfs de hond heeft er plezier van gehad.