- Berichten
- 749
Met dit heerlijke weer een zeer geslaagde Beef Short Ribs sessie gemaakt!
Na de vorige sessie heb ik de smaak te pakken!
Wederom een zeer mooi stuk dry aged van de Sligro. Helaas weinig intramusculair waardoor ik bang was dat het erg droog zou worden.
Bij 75 graden ingepakt en doorgegaan tot 90 graden en bij de sat? prikker test voelde het als boter en na een 30/45 min rusten was het tijd om aan te vallen!
Heerlijk geslaagd stukje vlees weer!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Na de vorige sessie heb ik de smaak te pakken!
Wederom een zeer mooi stuk dry aged van de Sligro. Helaas weinig intramusculair waardoor ik bang was dat het erg droog zou worden.
Bij 75 graden ingepakt en doorgegaan tot 90 graden en bij de sat? prikker test voelde het als boter en na een 30/45 min rusten was het tijd om aan te vallen!
Heerlijk geslaagd stukje vlees weer!






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk