- Berichten
- 867
Vandaag hadden we een rustig dagje thuis dus tijd zat om weekend eens lekker af te sluiten met een stukje vlees. Zaterdag bij Clemens hier in Lisse een heel mooie cote de boeuf gehaald. Net vers binnen en stuk van 1.5 kg was voor Frankie
Klein beetje beefrub op de buitenkant en verder niets aan doen. Mijn trouwe Kamado weer aanjagen en meter op 48 kern instellen. Wat is dit toch een genot. Kost ff wat maar als het voor jezelf is kan het nooit te duur zijn
Laatste flessen uit Frankrijk opgemaakt, moet weer snel nieuwe gaan halen. Heerlijke wijn. Als de problemen zich in 2020 beperken tot dit soort uitdagingen dan gaan we mooi jaar tegemoet
Nadat we de 48 graden aangetikt hebben gaan even de schuiven open en maken we directe zone aan. Even doortikken tot 52 en precies op onze favoriete garing. Wat een feestje.
En hier het laatste flesje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Klein beetje beefrub op de buitenkant en verder niets aan doen. Mijn trouwe Kamado weer aanjagen en meter op 48 kern instellen. Wat is dit toch een genot. Kost ff wat maar als het voor jezelf is kan het nooit te duur zijn

Laatste flessen uit Frankrijk opgemaakt, moet weer snel nieuwe gaan halen. Heerlijke wijn. Als de problemen zich in 2020 beperken tot dit soort uitdagingen dan gaan we mooi jaar tegemoet

Nadat we de 48 graden aangetikt hebben gaan even de schuiven open en maken we directe zone aan. Even doortikken tot 52 en precies op onze favoriete garing. Wat een feestje.













En hier het laatste flesje

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk