F
flamin fury
Gast
Bij de Hanos een paar mooie beef ribs gescoord, en die gisteren op de WSM klaar gemaakt. Ik heb ze alleen gerubbed met zwarte peper en kosher zout en gerookt met een combinatie van eiken en kersen hout. Om half 10 zijn ze erop gegaan, en tot mijn verbazing tikte de thermometer na een uur of 5 al 90 graden aan. Met een tandenstoker geprikt en hier en daar zaten nog iets stuggere stukken bij, dus nog een uurtje door laten garen en toen was alles heerlijk mals. nog 2 uur laten rusten in folie met een handdoek in een koelbox. Toen voorzichtig aangesneden. Ik geloof dat ik er een nieuwe favorite bij heb....
Foto's! (een paar maar)
`
Oh ja, ook nog moinks, atb's en not so atb's gemaakt. Maar niet op de foto dus niet gebeurd.
Bedankt voor het kijken!
Foto's! (een paar maar)



Oh ja, ook nog moinks, atb's en not so atb's gemaakt. Maar niet op de foto dus niet gebeurd.
Bedankt voor het kijken!