- Berichten
- 746
Voor de eerste keer Beef Ribs gemaakt volgens het Noskos recept, omdat ze maar 1700 gram wogen en dun waren heb ik ze een half uurtje eerder ingepakt.
Het resultaat was smakelijk maar voor de volgende keer ga ik op zoek naar een veel dikker stuk, ik kon de ribben er makkelijk uit trekken maar direct rondom de ribben zit een vlies en dat is niet lekker eten. Het vlees boven de ribben is erg lekker maar dat was in dit geval maar een klein stukje in verhouding met hoelang je er mee "aan het werk bent". Kortom was dit een leerzame run; alles lange tijd op 120 graden weten te houden en de volgende keer het dikste stuk wat ik kan vinden scoren
Het resultaat was smakelijk maar voor de volgende keer ga ik op zoek naar een veel dikker stuk, ik kon de ribben er makkelijk uit trekken maar direct rondom de ribben zit een vlies en dat is niet lekker eten. Het vlees boven de ribben is erg lekker maar dat was in dit geval maar een klein stukje in verhouding met hoelang je er mee "aan het werk bent". Kortom was dit een leerzame run; alles lange tijd op 120 graden weten te houden en de volgende keer het dikste stuk wat ik kan vinden scoren

