grillmeneer
Vuurmaker
- Berichten
- 53
Goedenavond bbqgenoten,
Vandaag beef jerky gemaakt volgens recept van pitmaster x
1. De beef 2 dagen in een marinade van water en bbq rub marineren
2. Toen de beef op stokjes geregen en door mijn rooster gefrommeld.
3. Gerookt/gedroogd met rode wijn chunks op ong 60 - 75 graden.
4. Als je het stokje recht overeind houd en de beef blijft recht hangen dan is het klaar.
5. Tijd om lekker te snacken! Of even een poosje bewaren in de koelkast dan schijnen ze nog beter te zijn.
Vandaag beef jerky gemaakt volgens recept van pitmaster x
1. De beef 2 dagen in een marinade van water en bbq rub marineren
2. Toen de beef op stokjes geregen en door mijn rooster gefrommeld.
3. Gerookt/gedroogd met rode wijn chunks op ong 60 - 75 graden.
4. Als je het stokje recht overeind houd en de beef blijft recht hangen dan is het klaar.
5. Tijd om lekker te snacken! Of even een poosje bewaren in de koelkast dan schijnen ze nog beter te zijn.