BasBQ
Beef en Steak

Beef jerky

grillmeneer

Vuurmaker
Berichten
53
Goedenavond bbqgenoten,

Vandaag beef jerky gemaakt volgens recept van pitmaster x

1. De beef 2 dagen in een marinade van water en bbq rub marineren
2. Toen de beef op stokjes geregen en door mijn rooster gefrommeld.
3. Gerookt/gedroogd met rode wijn chunks op ong 60 - 75 graden.
4. Als je het stokje recht overeind houd en de beef blijft recht hangen dan is het klaar.
5. Tijd om lekker te snacken! Of even een poosje bewaren in de koelkast dan schijnen ze nog beter te zijn.
20210913_153727.jpg
20210913_173524.jpg
20210910_193002.jpg
 
Dat zou ik wel willen, maar ik heb geen idee hoe je dat moet. Ik zocht op pitmaster x beef jerky en dan is het de video how to smoke beef jerky!

Dan zal ik je ff helpen, ik denk dat je deze bedoeld? ;)

 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Terug
Bovenaan Onderaan