frank.vanboven
Vuurmaker
- Berichten
- 61
Gisteren een staartstuk in twee?n gedeeld. Gisteren de helft als Picanha bereid. De rest in dunne plakken gedeeld en in een marinade van sojasaus,ketjap manis, tabasco, JackDaniels Hot BBQ saus, knoflook, uienpoeder en vers gemalen peper.
Vanochtend de Kamado opgestookt. Doeltemperatuur 60 graden. Dat is niet gelukt. Op zijn laagst 80 en gestegen naar 120. Diverse malen kolen verwijderd echter de temperatuur was niet onder controle te krijgen .
We hebben het er 6 uur op gehad. Resultaat prima. Smaak top!
Vanochtend de Kamado opgestookt. Doeltemperatuur 60 graden. Dat is niet gelukt. Op zijn laagst 80 en gestegen naar 120. Diverse malen kolen verwijderd echter de temperatuur was niet onder controle te krijgen .
We hebben het er 6 uur op gehad. Resultaat prima. Smaak top!
