BasBQ
Beef en Steak

Beef Jerky - Oosterse variant

Denny

Kooltjesharker
 
 
 
 
Berichten
148
Ik heb kersen gebruikt. Had beetje moeite om de wsm stabiel te houden. Hoe zie jij of ze klaar zijn? Als ze scheuren? Dit was nu de tweede keer dat ik beef jerky maakte,  maar deze smaakte stukken beter als de eerste keer. Ik ga er van uit dat het nog beter kan  ;)
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.097
Denny zei:
Ik heb kersen gebruikt. Had beetje moeite om de wsm stabiel te houden. Hoe zie jij of ze klaar zijn? Als ze scheuren? Dit was nu de tweede keer dat ik beef jerky maakte,  maar deze smaakte stukken beter als de eerste keer. Ik ga er van uit dat het nog beter kan  ;)

Tja... ze moeten drogen maar het gaat vooral om het fijne mondgevoel. Dus probeer. Ik heb het meeste netjes gevacumeerd en dan verdeelt het vocht zich ook weer een beetje!
 
Bovenaan Onderaan