Hi,
Inmiddels al weer even geleden, maar hierbij alsnog het verslagje van mijn BCC. Had het al eens eerder gemaakt, maar vond het toch wel weer tijd worden een keer.
Rub van Noskos gejat, dus de volgende:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
Kippetje gemasseerd, ze was ongeveer een anderhalve kilo geloof ik. Eerst even wat olie erop gesmeerd, en daarna de rub erop:
Ondertussen ook de aandacht getrokken van wat huisgenoten die graag wilden assisteren:
Na een dik uur was de op 82 graden en kon het kippetje eraf:
In 2 stukken geknipt met de wildschaar en opgegeten met wat aardappelsalade en rauwkost:
Inmiddels al weer even geleden, maar hierbij alsnog het verslagje van mijn BCC. Had het al eens eerder gemaakt, maar vond het toch wel weer tijd worden een keer.
Rub van Noskos gejat, dus de volgende:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper

Kippetje gemasseerd, ze was ongeveer een anderhalve kilo geloof ik. Eerst even wat olie erop gesmeerd, en daarna de rub erop:

Ondertussen ook de aandacht getrokken van wat huisgenoten die graag wilden assisteren:

Na een dik uur was de op 82 graden en kon het kippetje eraf:

In 2 stukken geknipt met de wildschaar en opgegeten met wat aardappelsalade en rauwkost:
