Papadag, dus fikkie stoken , nu ook maar eens een kippetje klaargemaakt,
Kipje bij de poelier gehaald en gerubt met m'n eigen mengsel chicken-rub;
Oven opgestookt met hout, grotendeels op laten branden zodat je alleen de gloeiende delen over houd..
Kipje op z'n blik in een alu schaaltje;
Paar ecobrasa's aan de koude kant (deuropening)
Oei.. gaat iets te hard
Maar na zo'n 3 kwartier was ie goed, lekker met een zelf gebrouwen witbier (met vlierbloesem en honing)
Top !
Kipje bij de poelier gehaald en gerubt met m'n eigen mengsel chicken-rub;
Oven opgestookt met hout, grotendeels op laten branden zodat je alleen de gloeiende delen over houd..
Kipje op z'n blik in een alu schaaltje;
Paar ecobrasa's aan de koude kant (deuropening)
Oei.. gaat iets te hard
Maar na zo'n 3 kwartier was ie goed, lekker met een zelf gebrouwen witbier (met vlierbloesem en honing)
Top !