- Berichten
- 246
Afgelopen zaterdag weer een kip klaargemaakt op de kamado Joe
De kip in de rub gezet en toen enkele uren in de koelkast gezet. Vorige keer had ik dit niet gedaan en nu had ik een wat krokanter velletje dus dit houden we erin.
Als bijgerecht hasselback aardappelen. Ze waren eigenlijk nog een beetje aan de harde kant volgende keer wat eerder op de bbq als de kip.
De kip eraf gehaald bij 72 graden, hij was heerlijk mals en heeft goed gesmaakt.
Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk
De kip in de rub gezet en toen enkele uren in de koelkast gezet. Vorige keer had ik dit niet gedaan en nu had ik een wat krokanter velletje dus dit houden we erin.
Als bijgerecht hasselback aardappelen. Ze waren eigenlijk nog een beetje aan de harde kant volgende keer wat eerder op de bbq als de kip.
De kip eraf gehaald bij 72 graden, hij was heerlijk mals en heeft goed gesmaakt.


Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk