BasBQ
Beef en Steak

BCC tweede meer maar nu met bewijs

 
 
 
 

tensefountain1

Kooltjesharker
Berichten
240
Afgelopen zaterdag weer een kip klaargemaakt op de kamado Joe

De kip in de rub gezet en toen enkele uren in de koelkast gezet. Vorige keer had ik dit niet gedaan en nu had ik een wat krokanter velletje dus dit houden we erin.

Als bijgerecht hasselback aardappelen. Ze waren eigenlijk nog een beetje aan de harde kant volgende keer wat eerder op de bbq als de kip.

De kip eraf gehaald bij 72 graden, hij was heerlijk mals en heeft goed gesmaakt.
7631c64b3aa38699c26ad8c626402b76.jpg
cd9c30c2fca7a413b0e7a12abaddd932.jpg


Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk

 
Ziet er goed uit Tom,
gefeliciteerd met je Tok.
 
Tok tok, ziet er lekker uit Tom, gefeliciteerd.  ;) toktok.
 
Lekker hoor, gratz met tokkie!
 
Gefeliciteerd met je tokkie

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Die dame zit er mooi bij, Welkom bij de Tokkies.
 
Ziet er prima uit gefeliciteerd met je kippetje  :)
 
Lekkere BCC hoor. Mooie kleur ook.
Gefeliciteerd met je tok.

Ik had het zelfde met die aardappels. Die hebben behoorlijk wat tijd nodig. Het is wel heel lekker. En zeker als je ze regelmatig insmeert met het bakvet. Ik heb laatst met bacon vet de aardappelen ingekwast. Super lekker.
 
Op een hogere temperatuur lukt het wel om ze in 1uur klaar te krijgen maar zo moeten ze er toch wat langer in.
Aldoende leert men  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan