Ook ik wil graag voor mijn eerste stickertje gaan dus ben ik project BCC maar eens gestart. Wij waren altijd al gek op een kippetje uit de oven, dus was heel benieuwd hoe deze uit zou pakken.
Eerst de kale kip:
[/URL][/img]
Vervolgens de kip lekker gekruid en kennis laten maken met zijn nieuwe vriend (/'holmaat'):
[/URL][/img]
Dan de kip op zijn nieuwe vriend gezet:
[/URL][/img]
Hier staat hij ongeveer halverwege op de KJ. Indirecte opstelling met voor de zekerheid nog een bak met water er onder om evt. sappen op te vangen en nog wat extra vocht omhoog te laten stomen. Kip was mooi constant op 185 graden. Dit was overigens ook gelijk de eerste keer dat mijn Igrill2 in actie is gekomen:
[/URL][/img]
Zo kwam onze tokkie van de grill af:
[/URL][/img]
Lekker aangesneden met een goede salade erbij:
[/URL][/img]
Dat was hem dan. Hopelijk levert dit het eerste stickertje op
Eerst de kale kip:

Vervolgens de kip lekker gekruid en kennis laten maken met zijn nieuwe vriend (/'holmaat'):

Dan de kip op zijn nieuwe vriend gezet:

Hier staat hij ongeveer halverwege op de KJ. Indirecte opstelling met voor de zekerheid nog een bak met water er onder om evt. sappen op te vangen en nog wat extra vocht omhoog te laten stomen. Kip was mooi constant op 185 graden. Dit was overigens ook gelijk de eerste keer dat mijn Igrill2 in actie is gekomen:

Zo kwam onze tokkie van de grill af:

Lekker aangesneden met een goede salade erbij:

Dat was hem dan. Hopelijk levert dit het eerste stickertje op
