BasBQ
Beef en Steak

BCC second time and better

Dikste deel van de borst en dikste deel van de dij. En niet tegen het bot aan meten.


Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 
Hannibal zei:
Ik wil gewoon de garantie dat alles gaar is en tevens sappig. Hij was nog steeds sappig bij 96
Komt misschien door de injectie?

Ik zag dat je nog geen antwoord kreeg over hoe diep je de thermapen moet steken: Je hebt een accurate meting vanaf 3mm, maar dan meet je natuurlijk enkel de temperatuur aan de buitenkant. Probeer te meten in de kern van het vlees.

Bottom line: de thermapen meet met het fijne puntje
 
ChrisMaes zei:
Ik zag dat je nog geen antwoord kreeg over hoe diep je de thermapen moet steken

ahum.....
 
thanks all....

ben een beetje verslaafd aan de kip...komende donderdag ga ik de derde keer doen.
 
Klasse, Donderdag kom ik proeven !
 
noskos zei:
Je antwoord zag ik meer als een vraag op "waar moet ik de thermapen steken" en niet hoe diep, ik probeerde wat extra info te geven gezien de vraag letterlijk was hoe diep de thermapen nu moet gezien de verdikking na 1,5 cm.

Just trying to help ;)
 
??????

ik begrijp je reactie niet?

DAT WAS OOK MIJN VRAAG ......LOL...:)

ik wil weten HOE DIEP en WAAR. Beide heb ik nu een antwoord op, dus in ieder geval bedankt....
 
In het dikste deel van de borst en van de dij moet je meten. Daar moet dus het puntje van je voeler.
Hoe diep dat is ligt aan de grootte van je kip.
En niet met de punt tegen bot aan meten want dat is een andere temperatuur.




Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 
Terug
Bovenaan Onderaan