- Berichten
- 139
Hierbij mijn 2de BCC alleen nu wel met foto's ;-)). Eerst een bad van water met azijn daarna goed afdrogen en dan in de olie zetten daarna in de rub gezet en even laten rusten, ondertussen de bbq opgestookt. Bij 180? de kip in de Q, appelsnippers erbij en gaan met die kip. Uurtje verder en klaar is kip, ik moet alleen nog even kijken hoe ik het makkelijkste het blikje weer uit die kip krijg want dat was geen succes. Tips zijn welkom

IMAG0236 by boerharm76, on Flickr
Omdat ik een hobbybierbrouwer ben moest ik natuurlijk wel een zelfgebrouwen biertje gebruiken, aangezien de brouwmeester van het openlucht museum ook in ons brouwclubje zit doen we ook wee eens professioneel brouwen (vooral proeven ;-p).

IMAG0237 by boerharm76, on Flickr
Lekker appelhout toevoegen

IMAG0238 by boerharm76, on Flickr
En roken maar

IMAG0239 by boerharm76, on Flickr
Na een uurtje konden we aan tafel, en het was heerlijk.

IMAG0242 by boerharm76, on Flickr

IMAG0236 by boerharm76, on Flickr
Omdat ik een hobbybierbrouwer ben moest ik natuurlijk wel een zelfgebrouwen biertje gebruiken, aangezien de brouwmeester van het openlucht museum ook in ons brouwclubje zit doen we ook wee eens professioneel brouwen (vooral proeven ;-p).

IMAG0237 by boerharm76, on Flickr
Lekker appelhout toevoegen

IMAG0238 by boerharm76, on Flickr
En roken maar

IMAG0239 by boerharm76, on Flickr
Na een uurtje konden we aan tafel, en het was heerlijk.

IMAG0242 by boerharm76, on Flickr