- Berichten
- 26
Jow!
Vandaag men eerste nieuwe bbq ( Weber Smokey Joe Premium) aangestoken en een BCC gemaakt.
Ik post hem bij low & slow, want het heeft wel 2 h geduurd
De kip die eraan moet heb ik eerst goed gemarineerd:
Rookhout klaar gemaakt:
BBQ aansteken:
Kipje op het blik Jupiler op de BBQ:
En nu lekker roken:
Op het einde wat aardappeltjes erbij en smullen maar:
Kip eraf gehaald op een kerntemperatuur van rond de 80?, de BBQ was rond de 130?.
De BCC was heerlijk mals en sappig.
Men vrouw vond het iets te rokerig smaken, volgens mij typisch vrouwelijk
Het was een heerlijke eerste echte BBQ ervaring!
Op naar meer!
Groet,
Koen
Vandaag men eerste nieuwe bbq ( Weber Smokey Joe Premium) aangestoken en een BCC gemaakt.
Ik post hem bij low & slow, want het heeft wel 2 h geduurd

De kip die eraan moet heb ik eerst goed gemarineerd:

Rookhout klaar gemaakt:

BBQ aansteken:

Kipje op het blik Jupiler op de BBQ:

En nu lekker roken:

Op het einde wat aardappeltjes erbij en smullen maar:

Kip eraf gehaald op een kerntemperatuur van rond de 80?, de BBQ was rond de 130?.
De BCC was heerlijk mals en sappig.
Men vrouw vond het iets te rokerig smaken, volgens mij typisch vrouwelijk

Het was een heerlijke eerste echte BBQ ervaring!
Op naar meer!
Groet,
Koen